Web Analytics Made Easy - Statcounter

این سرود که حاصل تلاش گروه ماح (ملت امام حسین) و نشان دهنده روحیه پایبندی به نظام، ولایت‌پذیری و وطن پرستی نسل جدید است، تمامی دل های منتظران ظهور را به تسخیر خود درآورده است؛ سرود ابتدا با یَا مَوْلاَنَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی بخشی از دعای فرج آغاز می شود و در ادامه با اشعاری از دوری، درخواست فرج، آمادگی برای سربازی در رکاب صاحب الزمان (عج) و عهد بستن همراه است و در نهایت با سلام به امام مهدی (عج) به عنوان آخرین منجی بشریت به پایان می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین بار سرود سلام فرمانده با همخوانی ۳۱۳ دختر و پسر دهه نودی در مسجد جمکران اجرا و از شبکه های مختلف صدا و سیما پخش شد، سرودی که حضور کودکان بر معنویت و غنای آن افزود و به تدریج از یک نماهنگ به نمادی از پویایی، دین باوری و اخلاص و پیامی برای تمامی آزادیخواهان و مشتاقان ظهور تبدیل شد تا دنیا بداند وجود فضای مجازی و رخنه دشمنان در سطوح مختلف هر چند در ظاهر، انسان ها را غرق در لذت های دنیوی کرده است اما فطرت انسانی همواره به سمت دست یافتن به مدارج بالایی از معنویت و سعادت گرایش دارد.

در روزهایی که دنیا پر از فریب، دروغ، خودخواهی و زیاده خواهی شده نیاز به تلنگری بود تا تمامی ابزارها و تکنولوژی های جدید را پشت سر گذاشته شده و دست به دامان منجی شویم، اعتقادی که در همه ادیان وجود دارد و کسی نمی تواند آن را کتمان کند.

تا پیش از این، عده ای بر طبل فاصله بین نسلی و جدا شدن نسل جدید با انقلاب و دفاع مقدس فغان سر داده و همه چیز را از دست رفته می دانستند اما اینک یک سرود البته با محتوای غنی آن هم شنیدن از زبان کودکان ونوجوانان، دل ها را به تسخیر درآورده و این یکی از همان صدها مقدماتی است که برای ظهور باید اتفاق می افتاد.

در مدت کوتاه از پخش این سرود، پویش های خودجوش مردمی به راه افتاده و آحاد جامعه صرف نظر از موقعیت اجتماعی، اقتصادی و اعتقادی به ساحت امام زمان (عج) ابراز ارادت ویژه ای پیدا کردند و روی لب ده ها هزار کودک و نوجوان ایرانی زمزمه «سلام فرمانده» نشسته است.

در نقاط مختلف کشور اجتماعات گسترده از حضور بچه ها در صف های منظم همراه با پرچم جمهوری اسلامی ایران و سربندهای یا مهدی این روزها بسیار به چشم می خورد، تصاویری که هر یک، هزاران مفهوم در درون خود دارد به این معنا که منتظران ظهور باید شرایط را فراهم کنند و حرکات و اقداماتی از این دست به زنجیره ای تبدیل شود تا ما را به امام دوازدهم و منجی نزدیک کند.

در میانه فریاد «سلام فرمانده» کودکان و نوجوانان، رسانه های معاند نیز بیکار ننشسته اند و با برگزاری نشست ها و اجرای برنامه های مختلف در صدد تخریب فضای معنوی ایجاد شده هستند و دم از نقض حقوق کودک می زنند حال آنکه فیلم ها و انیمیشن هایی که توسط کمپانی های بزرگ دنیا ساخته می شود، صرفا قهرمان های پوشالی و سبک زندگی غربی و پوچ گرایی را ترویج می کند و البته صدایی از مدعیان درباره اثرات مخرب این برنامه ها شنیده نمی شود.

دشمنان فریاد می زنند که کودکان و نوجوانان را با زور و بهانه های واهی برای خواندن این سرود به صف کرده اند حال آنکه کدام عقل سلیمی باور دارد که هزاران کودک را می توان اینگونه گردهم آورد مگر اینکه عشق و ارادت خالصانه ای آنها را برای اجرای هماهنگ این سرود به خود جلب کرده باشد. تصاویر، فیلم ها و گزارش های مختلفی که توسط خبرنگاران مراکز ایرنا در استان ها تهیه شده خود گویای تمامی واقعیت هایی است که عده ای سعی در کتمان آن دارند.

در تشریح حضور گسترده بچه ها همراه با والدینشان در پویش سلام فرمانده ابتدا از پایتخت شروع می کنیم، این سرود فروردین ماه در میدان آزادی و برج میلاد برگزار و با استقبال بسیار مردم روبرو شد و همه تلفن به دست، نسبت به ثبت تصاویر و اجرای کودکان و نوجوانان که خالصانه دست به سینه گذاشته و به امام زمان (عج) سلام و عرض ارادت داشتند، اقدام کردند، این برنامه از شبکه های مختلف سیما هم پخش شد.

دختران و پسران دهه هشتادی و نودی در تهران و دیگر شهرستان های این استان از جمله در اسلامشهر، پردیس، ورامین و پاکدشت نیز با اجرای این سرود و همراهی مردم طی روزهای گذشته با قاطعیت و عاشقانه حمایت و ارادت خود را نسبت به امام زمان (عج) اعلام کردند.

در کنار برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم و در ادامه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز کودکان و نوجوانان با اجرای سرود فرمانده حماسه ای خلق کردند از نسل غیوری که خود را پیرو و سرباز منجی عالم بشریت می داند و تعجیل در ظهورش را با زبان کودکانه نجوا می کنند.

قرار است اجتماع بزرگ «سلام فرمانده» با حضور خانواده‌ها، دهه هشتادی‌ها و دهه نودی‌ها روز پنجشنبه ۵ خرداد ساعت ۱۷ با حضور ابوذر روحی خواننده این سرود در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برگزار شود.

خانواده‌ها می‌توانند برای حضور و ثبت‌نام در این اجتماع بزرگ، عدد یک را به ۳۰۰۰۲۱۲ پیامک کنند.

در میدان شهدای مشهد هم ده ها هزار نفر از کودکان و نوجوانان در قالب فراخوان ستاد مردمی مراسم سلام فرمانده گردهم آمده و یکصدا این سرود را اجرا کردند.

مشابه این برنامه با همراهی خودجوش مردمی در شهرهای بزرگ و کوچک کشورمان طی روزهای گذشته برگزار شده که می توان به اجتماع دانش آموزان دهه نودی در آذربایجان شرقی، ایلام، اراک، اصفهان، گنبدکاووس، مراغه و خاش و در فضایی آکنده از معنویت و شور و شعف اشاره کرد و نکته قابل توجه اینکه ابوذر روحی ذاکر اهل بیت (ع) و خواننده این سرود نیز در اغلب برنامه ها حضور داشته و با بچه ها همراهی می کند.

استان های یزد و همدان از دیگر نقاطی هستند که این سرود با حضور هزاران نفری دانش آموزان و دهه نودی ها اجرا و با استقبال چشمگیر مردم مواجه شد، مراسمی که دیگر صرفا بچه ها اجرا کننده آن نیستند بلکه بزرگترها نیز این سرود را زمزمه می کنند.

پویش سلام فرمانده همچنان ادامه دارد و همزمان با سوم خردادماه سالروز فتح خرمشهر برنامه های مختلفی در این رابطه تدارک دیده شد؛ از جمله اجرای آن توسط پنج هزار دانش آموز مقطع ابتدایی در جوار بلندترین گنبد آجری جهان در شهر گنبدکاووس. در استان زنجان نیز در نظر است با حضور خواننده سلام فرمانده اجتماع بزرگ نسل امام زمانی ها روزهای آینده در پیاده راه سبزه میدان زنجان برگزار می شود تا کودکان و نوجوانان این سرزمین تجدید عهدی داشته باشند با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اعلام دلدادگی به رهبر معظم انقلاب و نیز معرفی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان الگوی فرزندان ایران، مضامینی که به طور کامل در این سرود به آنها اشاره شده است.

 اجرای سرود سلام فرمانده با حضور ۳۱۳ نفر از دختران و پسران نوجوان در پیاده راه بوعلی همدان 

سرود سلام فرمانده در ادامه از مرزهای کشورمان خارج و در نیجریه، کشمیر و برخی از کشورهای اسلامی و عربی هم شنیده شد و اینک تقاضا برای ترجمه های گویش عراقی از این سرود در حال افزایش است و برخی از نهادهای فرهنگی عراقی این سرود را با زیرنویس عربی در شبکه های اجتماعی منتشر کردند که بازدیدهای گسترده ای به دنبال داشته است.

تعدادی از شخصیت های سیاسی، فعالان رسانه ای و کانال های خبری عراق نیز به این سرود زیبا که با مشارکت ۳۱۳ کودک دختر و پسر ایرانی به نشانه ۳۱۳ فرمانده ارشد امام عصر (عج) و با موضوع مهدویت ساخته شده، واکنش مثبت نشان داده اند.

آنچه بیش از همه این سرود را در عراق مورد توجه قرار داده، به گفته برخی عراقی ها، انتقال هنرمندانه مفهوم مهدویت به نسل نونهالان است در برهه ای که دنیای کودکان، آلوده به افکار منحرف، هجمه فرهنگی و ارزش های ضد اخلاقی از طریق کارتون های هالیوودی پر هزینه، شده است.

در کشمیر هند نیز سرود سلام فرمانده با حضور کودکان و ادای احترام به ساحت امام زمان (ع) اجرا شد که در ادامه می توانید فیلم آن را مشاهده کنید:

در پایان هم این سرود را به زبان ترکی بشنوید:

برچسب‌ها سلام فرمانده امام زمان(عج) ایرنا استان تهران مصلای امام خمینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلام فرمانده امام زمان عج ایرنا سلام فرمانده امام زمان عج ایرنا استان تهران مصلای امام خمینی کودکان و نوجوانان سرود سلام فرمانده امام زمان برنامه ها دهه نودی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۴۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنایت‌ به وقت الشفا و ناصر؛ افزایش کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه

وبگاه شبکه خبری الجزیره در مطلبی آورده است: بیش از 300 جسد در محوطه دو بیمارستان بزرگ غزه پس از ماه‌ها محاصره توسط رژیم صهیونیستی کشف شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وبگاه شبکه خبری الجزیره نوشته است که کشف یک گور دسته جمعی در داخل مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس در جنوب نوار غزه با غم و اندوه و وحشت فلسطینی‌ها و محکومیت سازمان ملل مواجه شده و این نهاد خواستار تحقیقات شفاف و معتبر درباره این جنایت جدید شده است.

بیش از ۳۰۰ جسد تا کنون پس از عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از بیمارستان در ۷ آوریل کشف شده است. شورای حقوق بشر سازمان ملل روز سه‌شنبه گفت اجساد بیشتری در بیمارستان الشفاء شهر غزه، بزرگترین مرکز بهداشتی غزه پیدا شده است. پس از پایان محاصره دو هفته‌ای بیمارستان شفا، این نهاد وضعیت ساختمان را به عنوان یک پوسته خالی توصیف کرد.

گورهای دسته جمعی در دو مرکز پزشکی بزرگ غزه از جمله گورهای متعددی هستند که از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه کشف شده‌اند. جنگی که از ۷ اکتبر منجر به کشته شدن بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی شده است.

چه چیزی تا کنون پیدا شده است؟

گروه دفاع مدنی غزه گفته که تا کنون بیش از ۳۰۰ جسد در گور دسته جمعی مجتمع پزشکی ناصر پیدا شده است. به گفته هانی محمود، خبرنگار الجزیره، زنان، کودکان، بیماران و کادر پزشکی از قبر دسته‌جمعی بیرون آورده شده‌اند.

وی افزود که کادر پزشکی و افرادی که قبل از خروج ارتش اسرائیل موفق به ترک بیمارستان شده بودند، صحنه‌هایی از «وحشت، کشتار دسته‌جمعی و دستگیری‌ها را توصیف کردند که گویی کل بیمارستان از محل شفا به قبرستانی عظیم تبدیل شده بود.»

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، گروه دفاع مدنی روز دوشنبه اعلام کرد که بسیاری از اجساد را از گورهای موقت در داخل مجتمع ناصر کشف کرده است، زیرا محاصره ساختمان توسط رژیم اسرائیل از دسترسی به گورستان‌ها جلوگیری کرده بود.

راوینا شمدسانی، سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد، گفت که برخی از اجساد پیدا شده در بیمارستان خان یونس «در حالی که دستانشان بسته و لباسی بر تن نداشتند» بیرون آورده شده‌اند.

گور دسته‌جمعی چیست؟

بر اساس گزارش الجزیره، هیچ تعریف بین‌المللی از گور دسته جمعی وجود ندارد. با این حال، کارشناسان پزشکی قانونی پدیده گور دسته‌جمعی را به عنوان «محل دفن بقایای افراد متعدد، اغلب کنار همدیگر» تعریف می‌کنند.

در گزارش سازمان ملل که در اکتبر ۲۰۲۰ منتشر شد، نوشته شده که گورهای دسته جمعی لزوماً محل دفن یا آرامگاه نهایی نیستند، بلکه «محل جنایات یا مرگ دسته جمعی هستند».

در این گزارش همچنین آمده است: «آنچه گورهای دسته جمعی را از سایر مکان‌های دفن دسته‌جمعی متمایز می‌کند، نقض حقوق شخصی و آئین‌ها وداع نهایی، سرکوب یا حتی از بین بردن هویت فردی، فرهنگی یا مذهبی در مرگ است.

واکنش فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی چه بوده است؟

دفتر رسانه‌ای دولت غزه، رژیم صهیونیستی را مسئول این گورهای دسته‌جمعی دانست و کشف آنها و وضعیت کلی مجتمع پزشکی ناصر را «جنایت شنیع» خواند.

در این بیانیه آمده است: «دوبار حمله به آن و تخریب برخی از بخش‌هایش، نشان‌دهنده گستردگی وحشیگری این [موجود] اشغالگر و بی‌اخلاقی ارتش آن است که تمام جنبه‌های زندگی و ابزار بقا در نوار غزه را نابود می‌کند. ما از دادستان دیوان کیفری بین‌المللی می‌خواهیم که این کشتار ارتش اشغالگر در مجتمع ناصر و همچنین مجتمع الشفاء را با تمام جزئیات آن، چه علیه مقر این دو مجتمع و چه علیه شهروندان، آوارگان و تیم‌های پزشکی و رسانه‌ای داخل آن بررسی کند.»

ارتش رژیم صهیونیستی روز سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ادعای دفن اجساد فلسطینی‌ها «بی‌اساس و شواهد» است. در ادامه حتی افزوده است که در جریان عملیات خود در منطقه بیمارستان ناصر، اجساد دفن شده توسط فلسطینی‌ها را برای یافتن گروگان‌ها و مفقودان «آزمایش» کرده‌اند.

ارتش رژیم اشغالگر همچنین ادعا کرده است: «این معاینه‌ها با دقت و منحصراً در مکان‌هایی انجام شد که اطلاعات حاکی از حضور احتمالی گروگان‌ها بود و اجساد معاینه شده که متعلق به اسرای اسرائیلی نبودند، به محل خود بازگردانده شدند».

واکنش‌های بین‌المللی به این واقعه چه بوده است؟

سازمان ملل خواستار «تحقیق روشن، شفاف و معتبر» درباره گورهای دسته جمعی کشف شده در این دو بیمارستان شد. سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار تحقیقات مستقل و شفاف در مورد مرگ‌ها و اجساد یافت شده شد و گفت: «با توجه به جو حاکم بر معافیت از مجازات [برای اسرائیل]، این امر باید شامل بازرسان بین‌المللی نیز شود».

سخنگوی سازمان ملل گفته است بازرسان معتبر باید به این مکان‌ها دسترسی داشته باشند. اتحادیه اروپا روز چهارشنبه از درخواست سازمان ملل برای انجام تحقیقات مستقل حمایت کرد.

پیتر استانو، سخنگوی اتحادیه اروپا گفت: «این چیزی است که ما را وادار می‌کند تا خواهان تحقیقات مستقل درباره همه سو ظن‌ها و همه شرایط باشیم، زیرا در واقع این تصور را ایجاد می‌کند که ممکن است نقض حقوق بشر بین‌المللی صورت گرفته باشد. به همین دلیل است که انجام تحقیقات مستقل و اطمینان از مسئولیت‌پذیری مهم است.»

در واشنگتن، ودانت پاتل، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، کشف گورهای دسته جمعی را «بسیار نگران کننده» توصیف کرد و افزود که مقامات آمریکایی از رژیم اسرائیل درخواست اطلاعات کردند.

وزارت امور خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای جنایات جنگی شنیع مستمر و کنترل نشده توسط نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی را محکوم کرد که آخرین آن گورهای دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان یونس است.

چه تبعات قانونی وجود دارد؟

به گفته ولکر ترک، مسئول حقوق بشر سازمان ملل متحد، «بیمارستان‌ها بر اساس قوانین بین‌المللی بشردوستانه از حمایت بسیار ویژه برخوردار هستند. واضح بگویم، کشتن عمدی غیرنظامیان، بازداشت‌شدگان و سایر افرادی که در حال جنگ هستند [معلول یا مجروح] جنایت جنگی است.»

جنگ رژیم صهیونیستی در غزه مورد انتقاد شدید نهادهای بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است. یک بازپرس سازمان ملل ماه گذشته در گزارشی گفت که دلایل منطقی وجود دارد که بپذیریم رژیم صهیونیستی در جنگ خود علیه غزه نسل‌کشی کرده است.

در ژانویه، دیوان بین‌المللی دادگستری به رژیم اسرائیل دستور داد از هرگونه اقدامی که ممکن است تحت کنوانسیون نسل‌کشی قرار گیرد خودداری کند و مطمئن شود که سربازانش هیچ گونه اقدام نسل‌کشی علیه فلسطینیان در غزه انجام نخواهند داد. رژیم صهیونیستی ادعای نسل کشی را بی اساس توصیف کرده است.

کد خبر 747906

دیگر خبرها

  • خیزش دانشجویان در آمریکا مقامات این کشور را رسوا کرد
  • درخواست روسیه برای تحقیق درباره گورهای دسته جمعی در غزه
  • روسیه تحقیقات درباره گور‌های جمعی غزه را خواستار شد
  • روسیه تحقیقات درباره گورهای جمعی غزه را خواستار شد
  • تاکید روسیه بر لزوم عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • اجرای سرود سلام فرمانده توسط کودکان پیش دبستانی + فیلم
  • گوترش تحقیقات درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه را خواستار شد
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • فرمانده کل سپاه پاسداران یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • جنایت‌ به وقت الشفا و ناصر؛ افزایش کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه